Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gürgentepe Belediye Başkanı

11 hours agoOrdu Gürgentepenin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan istifa etmesi yönünde baskı yaptığı ve hakaret ederek odasından kovduğu şehit yakını ve belediye işçisi. Sabriye Şentop bizleri ziyaret etti.

Gürgentepe Belediye Başkanı
Unye Sanayi Kavsagi Yeniden Duzenlendi 2021 Ordu Duzenleme Kazan

Ancak 2019 mart seçimleri sonrasında ilçenin yeni belediye başkanı olan Yaşar Şahin belediye çalışanlarının sendikadan ayrılmalarını istedi.

Gürgentepe Belediye Başkanı

. Başkan Şahin ziyaret nedeniyle Noter Sabriye Şentopa teşekkür ederek İlçe Noterimiz Sn. Aman sakın ha öyle bir hata yapmayın sayın başkan Sizinle adaletin huzurunda. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin hakkında gazetemiz sahibi Osman Şahin tarafından açılan tazminat davasında karar çıktı.

1 day agoGürgentepenin daha önceki AKPli belediye başkanı işçileri Belediye-İş sendikasına üye yaptırmıştı. Asliye hukuk mahkemesinde görülen davada mahkeme hakimi Yaşar Şahini 5 bin TL. Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin işin kolay yolunu da bulmuş. 2021 ekim 28 1100.

Ardından Şahin sendikadan istifa etmeyen. Gürgentepe Asliye Hukuk Mahkemesi 5 Temmuz 2021de verdiği kararda Karacanın işe iadesine hükmetti. İmam başkanın küfürlerine bereketli tazminat cezası verilmiş oldu. 12 hours agoOrdunun Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan ayrılmaları için hakaretine maruz kalan iki kadın işçiden biri olan Sevinç Karaca İsmail Saymaza konuştu.

11 hours agoOrdu Gürgentepenin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan istifa etmesi yönünde baskı yaptığı ve hakaret ederek odasından kovduğu şehit yakını ve belediye işçisi Sevinç Karaca konuştu. 8 hours agoBelediye işçilerine sendikadan istifa etmeleri yönünde baskı yaptığı belirtilen Ordunun Gürgentepe ilçesinin AKPli Belediye Başkanı Yaşar Şahinin kendisiyle görüşmek için gelen şehit yakını ve belediye işçisi olan Sevinç Karacayı hakaret ederek odasından kovduğu ortaya çıktı. Ancak 2019 Mart seçimleri sonrasında ilçenin yeni belediye başkanı olan Şahin belediye çalışanlarının sendikadan ayrılmalarını istedi. Bir süredir Gürgentepe Noteri olarak görev yapan Sabriye Şentop Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahini makamında ziyaret etti.

Karaca o olayın haricinde 3 kez odadan kovulduğunu söyledi. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada. 2 adet araÇ satiŞi. 5 hours agoBelediye-İş Sendikası Orduda Gürgentepe ilçesinin AKPli Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan istifa etmeyen iki çalışanı hakaret ederek odasından kovmasına dair bir.

0735 Ordunun Gürgentepe ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin sendikadan istifa etmeyen şehit yakını ve belediye işçisi olan kadına hakaret edip belediyeden kovdu. 1 day agoLütfü Türkkanın şehit yakınına ettiği küfür kamuoyunda derin rahatsızlık yaratırken AK Partili bir belediye başkanının da bir başka şehit yakınına hakaretler ettiği ortaya çıktı. Tehdit ve hakaretler ederek Osman benim düşmanım bende onun düşmanıyım. Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin hakaretküfür ve tehdit ettiği gerekçesiyle Gazeteci Osman Şahine 5 bin TL tazminat ödeyecek.

1 day agoYaşar Şahindaki Yenilikler. Mehmet Hilmi Gülerden övgü ile bahseden belediye başkanları Başkan Gülerin ve projelerinin bölgeye örnek olduğunu ifade ettiler. Sevim Karaca süreç içinde işten çıkarılması karşısında dava açtı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

1 day agoBelediye başkanı şehit yakınına hakaret. Alçak terbiyesiz 11 Kasım 2021 Perşembe Saat. 5 hours agoGürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahinin işçi Sevim Karacaya hakaret ettiğine ilişkin video tepki çekti. Ordunun Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan ayrılmaları için hakaretine maruz kalan iki kadın işçiden biri olan Sevinç Karaca İsmail Saymaza konuştu.

GÜrgentepe İlÇesİ muhtelİf mahalle yollarinda beton yol yapim İŞİ. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ya kendisini öldürecek ya gazeteci Osman Şahini öldürecek. 2 days agoOrdunun Gürgentepe ilçesinin AKPli Belediye Başkanı Yaşar Şahin belediye işçilerine sendikadan istifa etmeleri yönünde baskı yaptı.

Anama-karıma küfür eden belediye başkanı istemiyorum Gürgentepe - 17022021 Gürgentepede 40 mahallenin görebileceği noktaya dev. Mehmet Hilmi Güler 151617 Ekim tarihleri arasında Orduda yapılacak olan ve 193 belediye başkanının katılmasının beklendiği Yerel Yönetimler. AK Partili Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahinin sendikadan istifa etmeyen belediye çalışanı şehit yakını Sevinç Karacayı makamında alçak terbiyesiz şeklinde hakaret ederek işten kovduğu ortaya çıktı. GÜrgentepe beledİyemİzİn mÜlkİyetİnde bulunan.

Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahinin şehit yakını olan belediye işçisi Sevinç Karacayı 2019 yılında sendika üyesi olduğu için hakaretlerde bulunup belediyeden. AK Parti kongresini karıştıran pankart. 1 day agoGürgentepenin daha önceki AKPli belediye başkanı işçileri Belediye-İş Sendikasına üye yaptırmıştı. Karaca O görüntülerdeki yaşananların üçte biri.

Gürgentepe Belediye Başkanı
Turkiye 100 E Yakin Ulkeye Ihracat Yaparken Bu Ulkelerin Arasinda Amerika Japonya Gibi Su Urunleri Konusunda Iyi Ulkeler Bulunuyor Su Rusya Urunler Japonya

Gürgentepe Belediye Başkanı
Ordu Buyuksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi Egitim Ve Sivil Savunma Sube Mudurlugune Bagli Itfaiye Egitim Merkezi Yangin Yangin Guvenligi Ordu

Gürgentepe Belediye Başkanı
Kademeli Normallesme Ekonomiye Nefes Aldiracak 2021 Ekonomi

Gürgentepe Belediye Başkanı
Guncel Ordu Haberleri Panosundaki Pin

Gürgentepe Belediye Başkanı
Ab Liderleri Anlasamadi Euro Dolar Nasil Etkilendi Euro Videolar Ekonomi

Gürgentepe Belediye Başkanı
Guler Tcg Yavuz Gemisi Ni Ziyaret Etti Baskanlar Ordu Avcilar

Gürgentepe Belediye Başkanı
Guncel Ordu Haberleri Panosundaki Pin

Gürgentepe Belediye Başkanı
Altincevre Koyu Dernegi Maske Ve Dezenfektan Gonderdi Maskeler Ordu Iman

Post a Comment for "Gürgentepe Belediye Başkanı"